​Få den helt rigtige service hver gang

Virksomhedsudvikling – vi skaber højere værdi​

Vi giver en personlig og kompetent rådgivning

Ønsker du rådgivning om virksomhedsudvikling? Vil du forøge din vækst, så du kan blive økonomisk uafhængig? Så tag en samtale med os eller tilmeld dig vores webinar, hvor vi giver dig en masse gode værktøjer til, hvordan du kan vækste og se muligheder i din virksomhed.

Hos BM Regnskab & Revision medvirker vi til at skabe økonomisk overblik i mange forskellige virksomhedstyper, herunder ejerledede virksomheder. Mange af vores kunder er firmaer i blandt andet Sønderborg, Gråsten, Aabenraa og adskillige andre steder. Alle vores kunder kan se frem til en personlig og kompetent rådgivning. 

Se vores services

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Få hjælp med virksomhedens videre udvikling

Som revisionsfirma oplever vi dagligt, at mange virksomhedsledere mangler gode strategier, når det kommer til at få virksomheden til at vokse og vækste. Derfor tilbyder vi personlig udvikling for ledere, som ønsker at forbedre deres virksomheder. Der vil typisk være tale om ejerledede virksomheder, men det kan også være bestyrelsesformænd og direktører, som ikke har nogen form for ejerskab.

Vi har over 26 års erfaring i den finansielle branche, og som revisor lægger vi vægt på at hjælpe vores kunder med rådgivning i alt fra daglige regnskabsforhold til indviklede opgørelser. Bogføring kan også være en udfordring, når man skal være opmærksom på forskellige forhold såsom finansstyring, årsregnskaber og skatteforhold.

Du kan også have behov for en tæt dialog med din revisor om virksomhedsudvikling, hvor vi ser nærmere på de blødere værdier hos dig som leder. Her fungerer vi som sparringspartner, hvor vi hjælper med at skabe overblik over den aktuelle situation, de forskellige muligheder og den videre udvikling. Fokus kan være en større indtjening og en større værdi, ligesom vi kan følge op på de aftalte mål.

Fra efteråret 2022 kan du prøve vores nye webinar og gøre din hverdag til en succes

Hvis du sidder fast i hamsterhjulet og gerne vil lære at bryde ud af de daglige rutiner for at nå dine mål, så kan du overveje at deltage i vores webinar. Her udfører vi øvelser og forklarer strategier med værktøjer, som du kan benytte til at gøre hverdagen lettere – du skal ikke arbejde hårdere, men smartere og mere simpelt.


​På webinaret lærer du at bryde ud af dine daglige vaner samt at kigge på dine egne muligheder, frem for kun at se andre menneskers succes. Måske står du i din egen diamantmark helt uden at vide det, fordi du har glemt at tænke over, hvordan du selv kan vende skuden i din egen virksomhed. Kort sagt, så lærer vi dig på webinaret at arbejde henimod en succesfuld hverdag.​

Se ofte stillede spørgsmål

Kontakt os

​​Få meget mere at vide om virksomhedsudvikling

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser inden for rådgivning i virksomhedsudvikling, men også inden for regnskab og bogholderi. Vi tager gerne en snak om, hvad vi tilbyder, og om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506