​Få den helt rigtige service hver gang

Momsregnskab for enkeltmandsvirksomheder og selskaber

Vi klarer den kvartalsvise eller halvårlige momsindberetning

​Ønsker du hjælp til dit momsregnskab? Så lad os holde styr på momsen for dig. Hos BM Regnskab & Revision udfører vi den daglige bogføring og den kvartalsvise eller halvårlige momsindberetning for virksomheder i alle størrelser. 

Vi tilbyder alle former for regnskabsassistance, og det gør vi på baggrund af 28 års erfaring fra den finansielle sektor. Vi har altid fokus på god service og høj kvalitet, og vi lægger vægt på tryghed og personlig rådgivning. Kunderne befinder sig typisk i blandt andet Sønderborg, Nordals og Aabenraa samt adskillige andre steder.​

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Vi bogfører momsen og sikrer en korrekt indberetning til tiden

​Det kan være vanskeligt at finde tiden til den daglige bogføring, og man kan nemt miste overblikket. Dertil kommer de forskellige regler. Vi hjælper gerne med alt fra den første momsregistrering til den løbende bogføring af løn, køb, salg og moms. Dermed vil du altid have overblik, og du undgår at sidde med det i sidste øjeblik.

Hvordan laver man momsregnskab? Momsregnskabet udføres ved at bogføre købsmoms og salgsmoms. Herefter kan du se, hvor meget du skal indberette og betale i moms. I visse tilfælde skal du have moms tilbage. Det er forskelligt, hvornår du skal indberette. Nogle skal indberette kvartalsvist, mens andre skal indberette halvårligt. De typiske datoer er 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december. 

Få mere at vide om vores hjælp til momsregnskab

​Lad os varetage dit momsregnskab for din enkeltmandsvirksomhed eller dit selskab. Vi kan samtidig varetage din bogføring, fakturering og årsrapport. Du kan også få hjælp til økonomistyring og virksomhedsudvikling.

Du kan altid forvente en personlig og imødekommende rådgivning, hvor du og din virksomhed er i fokus. Kontakt os for at arrangere et møde, hvor vi finder frem til en god løsning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også hjælp til årsrapporten. Læs mere her.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506