​Få den helt rigtige service hver gang

Hjælp til selvangivelse, årsopgørelse og oplysningsskema

Lad os holde styr på din indkomst og din skat

​Har du behov for hjælp til selvangivelse? Så kan vi lave den for dig og forhindre, at du kommer til at betale for meget i skat. Hos BM Regnskab & Revision laver vi årsopgørelser (tidligere udvidet selvangivelse) for selvstændigt erhvervsdrivende og oplysningsskemaer (tidligere selvangivelse) for selskaber.

Med vores 28 års erfaring fra den finansielle sektor tilbyder vi høj kvalitet og god service, og vi har altid fokus på tryghed og personlig rådgivning. Vores kunder er fra mange forskellige erhverv i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og Nordals samt adskillige andre steder.​

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Årsopgørelsen er en oversigt over indkomst og fradrag

​Enhver selvstændig og virksomhed skal angive sin indkomst eller sit overskud med henblik på at betale skat. En selvstændigt erhvervsdrivende, der for eksempel ejer en enkeltmandsvirksomhed, skal lave en årsopgørelse, der tidligere hed udvidet selvangivelse. Et selskab skal derimod indberette sin selskabsskat i et oplysningsskema, der tidligere hed en selvangivelse. Vi tilbyder hjælp til selvangivelse uanset typen.

Hvad er en selvangivelse? Selvangivelsen er det dokument, som Skattestyrelsen bruger til at danne din årsopgørelse ud fra. Årsopgørelsen er en oversigt over din personskat i det tidligere år, hvor indkomst, fradrag og skattebetalinger fremgår. Der er forskellig frist på, hvornår selvangivelser skal indberettes. Udvidede selvangivelser skal angives primo juli.

Få mere at vide om vores hjælp til selvangivelse

​Du er velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med skat, bogføring, fakturering og årsregnskab. Samtidig kan du høre mere om virksomhedsudvikling. Du kan altid forvente en personlig og imødekommende rådgivning, hvor du og din virksomhed er i fokus. Kontakt os for at høre nærmere og for at arrangere et møde. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på hjælp til selvangivelse.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506