​Få den helt rigtige service hver gang

Årsregnskab og årsrapport til alle typer virksomheder

Vi lægger vægt på tryghed og personlig rådgivning

​Skal du have hjælp til dit årsregnskab og din årsrapport? Så lad os lave regnskabet for dig. Hos BM Regnskab & Revision hjælper vi små og store virksomheder med at udarbejde og indberette årsrapporten og den eventuelle udvidede selvangivelse.

Vi har over 28 års erfaring i den finansielle sektor, og vi tilbyder alle typer regnskabsassistance. Vi lægger vægt på tryghed og personlig rådgivning. Samtidig har vi fokus på god service og høj kvalitet. Vores kunder befinder sig typisk i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og på Nordals samtadskillige andre steder.​

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

En årsrapport indeholder en balance og resultatopgørelse

​Vi tilbyder alle former for hjælp til regnskab. Vi kan for eksempel varetage den daglige bogføring og udarbejde det årlige regnskab. Samtidig varetager vi gerne al indberetning til Skattestyrelsen, Erhvervsstyrelsen og så videre.

Hvad er et årsregnskab? Årsregnskabet kaldes også for en årsrapport og er en redegørelse for det forgangne regnskabsår. Redegørelsen skal indeholde en beskrivelse af virksomhedens økonomiske aktiviteter i regnskabsåret, herunder en balance og resultatopgørelse. I mange tilfælde skal der også være en ledelsespåtegning og revisionspåtegning. 

Få et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af årsregnskab

​Vi laver gerne din virksomheds årsregnskab og årsrapport. Samtidig tilbyder vi personlig og imødekommende rådgivning, hvor du og din virksomhed altid er i fokus. Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser inden for regnskab, men også inden for bogføring, fakturering og økonomistyring samt virksomhedsudvikling. Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning og laver et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også hjælp til forskudsopgørelse. Læs mere her.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506