​Få den helt rigtige service hver gang

Hjælp til forskudsopgørelse og B-skat

Få personlig rådgivning om dine skatteforhold

​Ønsker du professionel hjælp til forskudsopgørelse? Så lad os lave en retvisende indberetning for dig. Hos BM Regnskab & Revision tilbyder vi regnskabsassistance til virksomheder, og vi hjælper også gerne med forskudsopgørelsen. 

Vi har over 28 års solid erfaring fra den finansielle sektor, og vi har altid fokus på høj kvalitet og god service. Derfor lægger vi vægt på tryghed og personlig rådgivning. Vores kunder befinder sig typisk i blandt andet Sønderborg, Nordals og Aabenraa samt mange andre steder.​

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Undgå overraskelser ved at angive korrekte tal

​Det er altid en fordel, at forskudsopgørelsen er så korrekt som muligt. Det er især vigtigt, hvis du er selvstændig og betaler B-skat. Dermed undgår du overraskelser. Vi tilbyder hjælp til forskudsopgørelse, hvilket typisk vil være i slutningen af året, når du har et overblik over det kommende år.

Ofte vil der være behov for en ændring af forskudsopgørelse en eller flere gange i løbet af året, hvis der bliver større ændringer i din indkomst eller i dine fradrag og dermed i din B-skat. Vi kan også hjælpe med din årsopgørelse (selvangivelse).

Hvad er forskudsopgørelse? Forskudsopgørelsen er dine forventninger til din indkomst, dine fradrag og din skat. Den kommer i november og viser den forventede indkomst og skat for det næste år.

Få et tilbud på hjælp til forskudsopgørelse

​Vi tilbyder en personlig og imødekommende rådgivning, hvor du er i fokus. Vi hjælper gerne med alt fra personlig skat til bogføring, fakturering og årsregnskab. Vi kan også hjælpe med virksomhedsudvikling.

Kontakt os gerne for at høre nærmere og for at arrangere et møde, hvor vi finder frem til en god løsning for dig og din virksomhed. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på hjælp til forskudsopgørelse.

Vi tilbyder også økonomistyring og hjælp til selvangivelse. Se mere her.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506