​Få den helt rigtige service hver gang

Økonomistyring giver dig indblik i fremtiden

Vi skaber overblik over virksomhedens økonomi

​Ønsker du professionel hjælp til økonomistyring? Så lad os hjælpe dig og din virksomhed. Hos BM Regnskab & Revision hjælper vi små og store virksomheder med at få et bedre overblik over deres økonomi.

Vi har over 28 års erfaring i den finansielle sektor, og vi lægger stor vægt på den personlige rådgivning, så vores kunder kan føle sig i trygge hænder. Samtidig lægger vi vægt på god service og høj kvalitet. Vi servicerer alle typer erhverv i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og Nordals samt alle de omkringliggende byer.​

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Inkluderer kapacitets-, likviditets- og finansstyring

​Det kan virke som en uoverskuelig opgave at holde styr på, hvor virksomheden er på vej hen. Der skal holdes styr på virksomhedens bogføring og budgettering. Der skal også holdes øje med likviditeten. Hvor er firmaet på vej hen, er der penge nok til lønninger i lavsæsonen, og er det tid til at investere i nye køretøjer? Skal du opsige medarbejdere, eller skal du ansætte flere? Der er mange spørgsmål, som vi gerne hjælper med at svare på.

Hvad er økonomistyring? Økonomistyring handler om at styre og optimere økonomien ved hjælp af en række værktøjer. Et regnskab ser alene på fortiden, mens økonomistyringen har øje for fremtiden, og det vil typisk inkludere finansstyring, likviditetsstyring, kapacitetsstyring og aktivitetsstyring. Kapacitetsstyringen handler for eksempel om at udnytte sine ressourcer effektivt, mens aktivitetsstyringen har fokus på ens produkter og ydelser.

Få mere information om økonomistyring

​Vi tilbyder personlig og imødekommende rådgivning, hvor du og din virksomhed altid er i fokus. Kontakt os for at høre mere om vores ydelser inden for blandt andet økonomistyring. Samtidig kan du høre mere om vores andre ydelser såsom bogføring, regnskab og fakturering samt virksomhedsudvikling. Vi holder gerne et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi tilbyder:

- Hjælp til momsregnskab​

- Hjælp til forskudsopgørelse

​- Hjælp til selvangivelse

​- Hjælp til opstart af virksomhed

Og meget mere. Læs mere om det her.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506