​Få den helt rigtige service hver gang

Bogholder til at varetage din bogføring

Vi holder styr på bilagene i dit regnskab

​Ønsker du at outsource den daglige bogføring til en erfaren bogholder? Så lad os varetage dit bogholderi. Hos BM Regnskab & Revision holder vi gerne styr på hele eller dele af dit regnskab. Vi kan også hjælpe med lønregnskab, finansstyring og virksomhedsudvikling.

Vi hjælper store og små virksomheder med at holde orden i deres bilag og skabe overblik. Mange af vores kunder er fra Sønderborg, Aabenraa og Nordals samt andre omkringliggende byer. Vi har over 28 års erfaring og lægger stor vægt på god service og høj kvalitet. Kunderne skal kort sagt føle sig i trygge hænder hos os. 

​Se alle services

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Bogføring af både regnskabsbilag og lønninger

​Mange virksomheder oplever det daglige regnskab som en næsten uoverkommelig opgave, og dertil kommer løn- og momsregnskaber med videre. Vi tilbyder hjælp til bogføring af løn og alle de andre omkostninger. Derudover kan vi hjælpe med blandt andet fakturering og finansstyring. Du får med andre ord mere tid til dine kunder, mens vores bogholder holder styr på dine bilag.


Vi er 3 dedikerede ansatte med mange års erfaring i den finansielle branche, og derfor kan vi stå ved din side og hjælpe med alt fra de daglig regnskabsbilag til den overordnede finansstyring. Samtidig kan vi sikre, at din virksomhed overholder alle love og regler. Samlet set kan vores samarbejde være med til at skabe bedre resultater og give dig en større økonomisk sikkerhed.​ 

Få professionel assistance af en erfaren bogholder

​Vi tilbyder professionel assistance til din bogføring, og vi løser altid opgaverne med højt humør. Samtidig sikrer vi, at du får en personlig og imødekommende rådgivning, hvor din virksomhed altid er i fokus.

Hvad koster en bogholder? Vores priser afhænger blandt andet af omsætning og branche. Kontakt os for at høre mere om vores serviceydelser inden for regnskab, fakturering og finansstyring. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair og billig pris på bogføringshjælp.

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506