​Få den helt rigtige service hver gang

Bogføring - vi skaber orden i de daglige bilag

Lad os bogføre og holde styr på dit regnskab

Ønsker du hjælp med din bogføring? Så lad os varetage dit bogholderi. Hos BM Regnskab & Revision holder vi gerne styr på hele eller dele af dit regnskab. Vi kan også hjælpe med lønregnskab, finansstyring og virksomhedsudvikling.

Vi hjælper store og små virksomheder med at holde orden i deres bilag og at skabe overblik. Mange af vores kunder er fra Sønderborg, Aabenraa og Gråsten samt andre omkringliggende byer.

​Se alle services

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål omkring revision og regnskab, så skriv til os via formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvorfor vælge BM Regnskab & Revision?

+26

Års erfaring i den finansielle sektor​

2010

Startede som selvstændig revisor og bogfører

Få hjælp til alt fra regnskabsbilag til løn og moms

Mange virksomheder oplever det daglige regnskab som en næsten uoverkommelig opgave, og dertil kommer løn- og momsregnskaber med videre. Vi tilbyder hjælp til bogføring af løn og alle de andre omkostninger. Derudover kan vi hjælpe med blandt andet fakturering og finansstyring. Dermed får du bedre tid til dine kunder.

Vi er fire dedikerede ansatte med over 26 års erfaring i den finansielle branche, og derfor kan vi stå ved din side og hjælpe med alt fra de daglig regnskabsbilag til den overordnede finansstyring. Samtidig kan vi sikre, at din virksomhed overholder alle love og regler. Samlet set kan vores samarbejde være med til at skabe bedre resultater og større økonomisk sikkerhed.​

​Få professionel assistance til din bogføring

Vi tilbyder professionel assistance til din bogføring, og vi løser altid opgaverne med højt humør. Samtidig sikrer vi, at du får en personlig og imødekommende rådgivning, hvor din virksomhed altid er i fokus. Kontakt os gerne for at høre mere om vores serviceydelser inden for regnskab, fakturering og finansstyring. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede bogføringshjælp.

Kontakt os i dag

Kontaktoplysninger

​BM Regnskab & Revision ApS

Damgade 73, 6400 Sønderborg
Find vej

Tlf.: 30 22 00 65

E-mail: bemj@bm-regnskab.dk

CVR: 40626506